1/11/2014

Aleista bongattua

Iltaa! Täällä on vietetty todella rauhallista lauantai-iltaa ihan vain kotona rentoutuen. Tällä viikolla alkoi työharjoittelu, joka on kyllä imenyt minusta ihan kaikki mehut. Illat olen ollut vielä töissä, joten päivät ovat venyneet uskomattoman pitkiksi. Aikaa ei ole kovinkaan paljon muulle tekemiselle jäänyt. Siispä tämä päivä on mennyt aikalailla palautuessa ja tehden ihan vain kotiaskareita.

Alennusmyynnit ovat menneet omalta osaltani tänä talvena aika ohi, yhtä tai no ehkä kahta ostosta lukuunottamatta. Tapaninpäivänä piipahdin huvin vuoksi Mulberryn nettisivuilla ja kas, siellä oli juuri sopivasti alkanut alet! :) En ollut aikaisemmin mitenkään suunnitellut mitään hankkivani, sillä säästötilin sisällölle on ihan muita sunnitelmia. Nopeasti alen antia selatessani bongasin Mulberryn Effie Pouchin konjakin värisenä. Äkkiä klikkailin sen omaan ostoskoriin, jossa pyörittelin hetken aikaa myös Bayswater Clutch Wallettia aika hempeässä sävyssä, mutta hetken aikaa mietittyä totesin enemmän himoitsevani sitä mustana, ja musta tietenkään ei ollut alessa. Musta yksilö jäi siis keikkumaan haavelistalleni. Tilaukseen pääsi siis ihana pieni Effie Pouch ja sen saapumista sainkin odotella tovin jos toisenkin. Viime keskiviikkona postimies sen sitten kotiin asti vihdoin kiikutti!







Yllätyin koosta positiivisesti, sillä muistan ihastelleeni sitä joskus aikaisemmin Mulberryn liikkeessä, mutta en muistanut sen olevan niinkään tilava. Effie Pouch vetää sisäänsä helposti puhelimen ja kaiken avaimista huulirasvaan ja muuhun pieneen tilpehööriin. Toimii siis täydellisesti clutchina tai vaikka laukun sisällä isona "lisätaskuna". Itse ajattelin käyttää sitä ensisijaisesti clutchin virassa. Täydellinen pikkulaukku kesäasun kanssa kesäilmoille!

Toinen hankinta on kuvissakin näkyvä Benettonin villaneule. Olisin halunnut sen harmaana, mutta kaupassa harmaata ja tummansinistä soviteltua, päädyin tummansiniseen, enkä nyt voisi olla tyytyväisempi! Neuletta on tullut käytettyä jo muutamaan kertaan ja ainakin tämä vilukissa on tarjennut se päällään loistavasti!

Sellaisia alebongauksia tällä kertaa. Oletteko te tehneet jotain hyviä alelöytöjä?


8 kommenttia:

  1. Hih, mä arvasin että me tehtiin sama löytö Mulberryltä!!:D Mulla vaan kävi niin, että yllätyin "negatiivisesti" koosta (vaikka olin kuinka laskenut minkä kokoinen se olisi) ja Effie on kyllä omaan tarpeeseeni liian iso!:/ Olin siis ostamassa enemmänkin pussukkaa pankkikorteille ja muulle sälälle, eli laitan sen varmaankin myyntiin tai palautan. Mutta kaunis se on kuin mikä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mikä sattuma! :D Harmi ettei se sitten vastannutkaan odotuksiasi, mutta onneksi sait sen kuitenkin myytyä. :) Toivottavasti löydät vielä sellaisen mikä vastaa tarpeitasi! Ihanaa uutta viikkoa. :)

      Poista
  2. Kauniita bongauksia ja ennen kaikkea tarpeellisia sellaisia.

    Rentoa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  3. Suloinen pussukka! :) Harkitsin sitä hetken itsekin, mutta "järki" onneksi voitti, sillä minulla taitaa jo olla ihan tarpeeksi monta samaan tarkoitukseen käytettävää yksilöä ennestäänkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Zandra! Tykkään kyllä uutukaisestani kovasti. :)

      Poista
  4. Oih kuinka ihana! :) Itse katselin samaa, mutta kukkaro ei aivan ollut myötämielinen ;D

    VastaaPoista
  5. Oih ja syvä huokaus, ihana Mulberryn pussukka!! <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)