10/17/2013

Raikas välipala

 Eilen lenkin jälkeen ennen töihin menoa tein pikaisesti välipalaa. Turvauduin jälleen herkulliseen smoothieen, sillä siitä saa helposti todella ravitsevan ja kunnon vitamiinipommi ei tee yhtään pahaa tässä flunssakauden aikana. Niinpä heittelin sekoittimeen niin kaurajogurttia, kaurahiutaleita, tilkan maitoa sekä mehua ja kasapäin marjoja. Sekaan lensi kesällä poimittujen mustikoiden lisäksi myös vadelmaa ja puolukkaa. Vaikka itse sanonkin, tuli smoothiesta todella hyvän makuinen, luulen että puolukan kirpeydellä oli oma asiansa. 

Smoothie sai lisukkeeksi satsuman ja kasan viinirypäleitä. Lenkin jälkeen harvemmin tekee mieli syödä mitään kovinkaan raskasta, joten smoothie on mielestäni loistovalinta juuri lenkin jälkeen nautittavaksi. Tulee mukavan kevyt olo! Kyllähän tämä setti menisi oikein hyvin vaikka aamupalanakin, mutta ainakin tänä aamuna puuro vei voiton. :) 






4 kommenttia:

  1. On kyllä todella herkullisen näköinen smoothie! Pitääkin ehdottomasti kaivaa viimein blenderi esiin kaapin pohjalta ja ruveta taas smoothien tekoon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi se olikin erittäin maukas! Kannattaa kaivaa blenderi esille, smoothie on niin helppo tehdä -ja juurikin erittäin herkullinen. :)

      Poista
  2. NYT alkoi tekemään mieli smoothieta, tuommoiset hedelmä ja marjapommit ovat kyllä semmoisia arjen piristäjiä: herkullisia ilman sitä morkkista, minkä ainakin itse saan aikaan kovin nopeasti jos herkuttelen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ei muuta kuin smoothien tekoon vaan! :) Jep, tiedän tunteen, itsellenikin saattaa joskus iskeä morkkis ei niin terveellisistä herkuista. ;)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)